HOSPITALITY ROBOTICS

Hospitality robotics, de toekomst is hier!

Mensachtige robots die fungeren als assistent. Het gebeurt al in België en in de rest van de wereld. Robots helpen klanten en bezoekers aan het onthaal. Een robot assistent kan op een veilige en efficiënte manier eenvoudige taken op zich nemen, bijvoorbeeld het verwelkomen van gasten, hen begeleiden naar een bepaalde plaats of informeren over het verkeer.

De juiste technologie op het juiste moment

Deze mensachtige receptionist is wellicht niet het antwoord op al uw hospitality noden. Maar we geloven steevast dat het toelaat uw organisatie te laten evolueren naar een efficiënt gebruik van humane intelligentie en het de mogelijkheid biedt om simpele repetitieve taken uit te besteden. Een robot aan uw onthaal? Dat kan en verrassend genoeg tegen een scherpe prijs.

Een gemeenschappelijke visie met robotica ontwikkelaars

Savviva deelt zijn visie met ‘s werelds grootste robotica bedrijven: we geloven dat het bieden van zorg, kwaliteit en comfort het leven van mensen beter kan maken en dat robotica daartoe kan helpen. We willen klanten dichter brengen bij deze hospitality technologie en wat het vandaag kan doen voor hun bedrijf.

CONTACT