MARKETPLACE

Uw producten en diensten online beschikbaar

Savviva heeft in België een leiderspositie als het gaat over conciërgediensten voor bedrijven en residenties. Elke dag streven we naar innovatie en perfectie. Met Savviva Marketplace beantwoorden we aan de noden van onze klanten en stellen we alle producten en diensten beschikbaar via een intuïtief en makkelijk te gebruiken online platform.

Alle diensten beschikbaar op een plaats

Dankzij Savviva Marketplace beschikt u over een eenvoudige en praktische online tool waarbij alle diensten verzameld worden op één plaats. Basisdiensten zoals zaalreservaties of restaurant openingsuren gecombineerd met specifieke behoeften zoals elektrische fietsen, welzijn of klusjes. Het resultaat is een mooi ontworpen marketplace, beschikbaar voor uw klanten.

Een digital diensten platform, aangepast aan uw noden

Bij Savviva draait alles rond een uitstekende persoonlijke service. Dat geldt ook voor onze tools: Uw digitaal platform is gepersonaliseerd in functionaliteit, branding en design. We bespreken de mogelijkheden, u beslist en wij implementeren. Onze technologie laat toe om veilige multi-site, multi-tenant verrichtingen te doen.