SMART CONCIERGE

Een smart conciërge die kwalitatieve conciërgediensten levert vanop afstand

Elke dag opnieuw streven we naar innovatie en perfectie. Met een smart conciërge spelen we in op de noden van onze klanten: professionele, veilige en kostenefficiënte kwalitatieve diensten vanop afstand met een uitstekende dienstverlening en een persoonlijke aanpak.

Een innoverende en veilige techniek

De bezoeker wordt verwelkomd door een conciërge op afstand via interactieve live video communicatie. Dankzij de gepatenteerde oogcontact techniek wordt de bezoeker rechtstreeks in de ogen gekeken. Gealigneerd oogcontact maakt het grote verschil en zorgt voor een warm, natuurlijk en menselijk contact. Het systeem maakt eveneens gebruik van de meest recente video - en internettechnieken. Uw onthaal wordt afgestemd op uw noden: van registratie en uitwisseling van documenten tot een info kiosk met voorgeprogrammeerde video.

Kiezen voor een smart conciërge is kostenefficiënt

Een smart receptionist beheert meerdere gebouwen op elk moment, vanop elke plaats.  Deze techniek, gecombineerd met ons ervaren en toegewijd conciërge team, laat ons toe om onmiddellijk te antwoorden op alle wensen van onze klanten.