SMART LOCKERS

Kies voor smart lockers met een elegant design

Smart Lockers is een elegant en geïntegreerd systeem van kluisjes voor uitwisseling van diensten, eventueel gecombineerd met een smart of mobiele conciërgedienst. Dankzij deze digitale kluisjes kunnen diensten en pakketjes op een heel flexibele manier uitgewisseld worden. Dat kan op elk moment van de dag.

Digitale kluisjes met intelligent software

Onze kluisjes zijn gemaakt uit kwalitatief sterk materiaal, beveiligd door een gepatenteerd elektronisch slot en beheerd door intelligent software. Er zijn verschillende authenticatie mogelijkheden zoals PIN, smart phone, RFID, barcode of vingerafdruk. De gebruiksvriendelijke software is gemaakt volgens uw behoeften in functionaliteit en naar uw huisstijl.

Kiezen voor smart lockers is kostenefficiënt

Uw bedrijf of residentie heeft alle belang bij kostenefficiënte oplossingen. Savviva biedt de mogelijkheid tot aankoop of leasing van de kluisjes, met of zonder geïntegreerde conciërgediensten. We zorgen voor alles, van diensten en onderhoud tot upgrade van de software. Het kluisjessysteem kan makkelijk uitgebreid worden naargelang uw behoefte en uw verschillende locaties.